Life & Style

 

Ne plac zambetele, lacrimile de fericire si emotiile care tradeaza bucuria din sufletul oamenilor. Ne place sa cautam lumina si sa o modelam, pentru a crea elemente unice care dau impact si valoare fotografiei. Adoram viata, de aceea ne place sa calatorim pentru a ne reincarca bateriile, si sa va oferim fotografie plina de culoare, de lumina, de dramatism, si in special de multa bucurie.

Suntem iubitori de arta, si inspirati de pictura chiaroscuro a lui Rembrandt si Caravaggio, ne-am dezvoltat mereu creativitatea, astfel fotografiile noastre sunt apreciate pentru amprenta lor cinematica.

Ne plac orasele mari, cu multa diversitate si cultura, de aceea ne place foarte mult sa locuim in Bucuresti, oras pe care l-am ales ca fiind acasa din 2015. Ne place marea pentru energia pe care ne-o ofera, dar si muntele pentru energia pe care o consumam ca sa il strabatem. Ne plac plimbarile cu bicicleta, de aceea s-ar putea sa ne intersectam pe Victoriei sau pe un traseu montan de MTB. Sau poate ne intersectam prin parcul Carol la o tura de jogging. Ne place inghetata artizanala si burgerii buni.

Noi, Marius si Adriana Turcu, din 2010 formam o echipa si la evenimentele de weekend la care suntem doriti fotografi. Ne place sa fotografiem impreuna, de aceea cand este posibil, participam la acelasi eveniment. Lucram putin diferit pentru ca avem personalitati diferite, dar ne completam reciproc.

fotograful de nunta marius turcu